Wake The Dead



Aku buat lagi. malas update. kali ni lagi teruk. berbulan2. Bila aku start open notepad, jadi numb. Tak tau nk tulis apa. (Because writing isnt my expertise. Yes it is). Jadi bila nak mula balik, mula la banyak benda yang aku dh miss untuk luahkan. Nk mula first paragraph pun jadi kelam seolah-olah lidah kelu. Tapi bila ramai yang mengherdik, 'ada blog tapi tak update.. apa kejadahnya'. So here i am. Back from nowhere memaksa2 diri menulis. Aku takde spesific tajuk untuk diletakkan. So nk cover balik apa yg dah jadi macam tak penting je. So takyah la kot.

Selalunya aku memang takdak idea memandangkan ni bukan proper blog yang ada certain topic utk di bincang or cerita kat umum. Lebih kepada kertas conteng yang takdak hala tuju and sekadar kuis2 guna pensil kemudian masuk tong sampah. Blog ni pun macam ni la agaknya. Tapi kekadang tu terasa bersemangat jugak bila tgk blog kawan2 yang berapi menge'post' topik tetiap mingu, tiap2 hari pun ada, yang sebulan skali pun ada, tp better la dr aku yang dh mcm nak cukup setahun. But bila nak start karang, habis blank. So mcm ni la jadinya blog aku. Labah2 buat komuniti. So untuk rakan2 blog yang rajin update cam stan, shooke, jenny, jiji (btw, tahniah kerana bakal bergelar ibu), teruskan la update blog2 kalian yang sejujurnya menjadi tatapan aku setiap hari bila open pc n sblum buat keja (siyes).

So boiz and galz, slalu2 la buat topik2 hangat kasik aku membara nk update jugak. (membaraaaaa!!!)


2 comments:

Shooke said...

apa lagi... kasi bara la.. hahahha

StanNero said...

wohooo..


Ini dah msk stgh tahun punya updet nie heehe